Compania noastră a fost înființată în anul 2014. La început ne-am specializat în mecanica auto și echiparea mașinilor de producție cu echipamente suplimentare. Au fost în special apreciate de către clienți serviciile noastre în repararea si reconditionarea turbosuflantelor auto, performanță promptitudine și corectitudine.

Ne ocupam de asemenea de service auto standard. În afară de diagnosticare computerizată, reparații mecanice, electrice , oferim servicii de rar propuse, cum ar fi: măsurarea parametrilor lichidelor, de testarea debitului și senzorilor MAP, examinare senzori lambda și eliminarea eficientă în condiții de siguranță de particule filtre FAP / DPF, sau regenerarea turbocompresoarelor și compresoarelor,reparatia echilibrarea si inlocuirea lor

 Oferim acces la o gamă largă de piese și accesorii de la companii de renume.   Conform specificațiilor clientului asamblăm piese folosite sau noi, originale sau înlocuitori. Dar avem mereu grijă astfel încât calitatea pieselor folosite să nu afecteze starea generală a mașinii.

Executăm comenzile la timp. Întotdeauna informăm clientul despre prețul serviciului înainte de a începe orice lucrare. Costurile suplimentare și defectele de reparații care apar în timpul revizuirii, mai întâi ne consultăm cu clientul. Informăm proprietarul că mașina este gata pentru ridicare. Suntem flexibili – suntem dispuși să ne adaptăm la termenele tale. Sunați pur și simplu la Serviciul cu Relații cu Clienți.

AUTOSAFEMOTORS!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.